<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3729652892342157795\x26blogName\x3dTwinkle+Little+Star\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sayesukemakannasi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sayesukemakannasi.blogspot.com/\x26vt\x3d5460451856507311444', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Thursday, 7 July 2011

♥ edit blog yaww

Peace Love and Music
Assalamualaikum

heyyoo awak semua,hai,sehat tak??hihi,semangat nye aku hari ni,haha,aku just nak cakap aku belom siap lagi mau editkan blog ni,haha,setelah sekian lamanya aku tidak update blog kerana malas,hari ni aku bangkit untuk update blog,haha,tu je kowt,gilerr betul aku,kbai...

I AM GRUMPY.
08:01

♥ =.=

Assalamualaikum 

heyya friend,dah berapa minggu berapa hari berapa bulan saya tidak update blog,hihi,malas mau update,yeahh,aku mmg malas,so,aku nak edit2 sikit blog aku yang berhabuk nie,fuhh2,hachumm,ok,see you next entry,*tetibe jadik gedik,lol,tak taulah,cer tengok header baru,hihi,ini dari kak farhana,aku credit ok,jangan main tuduh tuduh,so bai

I AM GRUMPY.
02:56

Wednesday, 22 June 2011

♥ selamat hari bapa

Assalamualaikum
sorry sebab lupe nak cakap happy father day,happy father day ayah,sayang ayah,thanks :),you the one who make me smile..:D

I AM GRUMPY.
04:49

♥ ape?????

Assalamualaikum,
salam 1 malaysia,
mira nak ckap sikit nie(boleh ckp ke??),sorry kalau ade yg terase mira memang tak suke bile ade perempuan muslimah yang suke pakai tudung singkat,lepastu,kadang2 asyik bukak tutup je tudung die,die ingat tudung die tu ape nak kene buat macamtu,sorry kalau terase,kita ni kan org islam,tak elok kalau pakai tudung atas dari paras dada,kalau stail tudung die bawah dari paras dada takpe dan die pakai baju tu tak ketat sangat sampai menampakkan susuk tubuh die,itupun dah kire berdosa kalau pakai baju nampak susuk tubuh/ketat tu,kalau org yg pakai tudng tapi tak pakai stoking pun same jugak,kaki tu kan aurat perempuan jugak kan,so saya nasihatkan tutuplah aurat anda.(yeah).harap harap ada yang bertukar,bukan jadi baik ke buruk tapi jadi buruk kepade menjadi baik.....
'seindah2 perhiasan adalah wanita solehah'
                                                                                                                                         sekian

I AM GRUMPY.
04:23

Friday, 10 June 2011

♥ sorry



Assalamualaikum,hye korang,sorry sebb aku dh lame x update blog,yg tinggalkan link kat shoutbox tu nnti aku blogwalking balik,yg follow aku tuh,nnti aku follow balik k,biaselah aku,busy kan,haha,malas nk bkk blog aku,k,itu je kowt yg aku nak tulis,bye...nanti cite best2 lagi...:)

I AM GRUMPY.
04:50

Tuesday, 31 May 2011

♥ check harga blog anda

hai2,assalamualaikum,
x jawab dosa,hihi,hai2,korang nak tak check harge blog korang,nak tak?nak tak?,hah,ikut step nie,
  1.  pegi sini>harge<
  2. letak URL blog anda
  3. tekan value
pastu siap,harge blog korang berape,harge blog aku RM 1,050.65,murah je,tak mahal pun kan
selamat mencube....

I AM GRUMPY.
00:18

Monday, 30 May 2011

♥ check berat blog anda..

Assalamualaikum,
hye2,eh2 korang rase blog korang ni berat tak?ade rase macam lambat tak mase nak bukak,hah!!jom kite check berat blog kite nak,nak tau macammane pegi sini>check<dah check dah,kalau dah check bagus,berat tak blog korang,kalau berat ringankanlah ye,padamkanlah widget2 yg menyemak kat dalam blog korang tu ye...kalau lebih daripade 100 kb,maksudnye dah berat gile dah tu,padamkan yg x diperlukan dalam blog korang k,aku punye 93.17 KB,x lah berat sngatkan,beratlah jugak..
click untuk tumbesaran,

credit:auni

I AM GRUMPY.
13:27


♥ theGrumpyToast ;



      theGrumpyToast is very grumpy. Beware, this toast bites.

      Amira syahirah (:
      sour 14 (:
      love blogging (:
      nice to meet you (:
      no copycat here (:
      thanks for following me :) (:

♥ TagBoard



    The toast said TAG. NOT spam.
    ShoutMix chat widget

♥ Thank you

♥ Past rawr-ing