<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3729652892342157795\x26blogName\x3dTwinkle+Little+Star\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sayesukemakannasi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sayesukemakannasi.blogspot.com/\x26vt\x3d5460451856507311444', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Wednesday, 22 June 2011

♥ ape?????

Assalamualaikum,
salam 1 malaysia,
mira nak ckap sikit nie(boleh ckp ke??),sorry kalau ade yg terase mira memang tak suke bile ade perempuan muslimah yang suke pakai tudung singkat,lepastu,kadang2 asyik bukak tutup je tudung die,die ingat tudung die tu ape nak kene buat macamtu,sorry kalau terase,kita ni kan org islam,tak elok kalau pakai tudung atas dari paras dada,kalau stail tudung die bawah dari paras dada takpe dan die pakai baju tu tak ketat sangat sampai menampakkan susuk tubuh die,itupun dah kire berdosa kalau pakai baju nampak susuk tubuh/ketat tu,kalau org yg pakai tudng tapi tak pakai stoking pun same jugak,kaki tu kan aurat perempuan jugak kan,so saya nasihatkan tutuplah aurat anda.(yeah).harap harap ada yang bertukar,bukan jadi baik ke buruk tapi jadi buruk kepade menjadi baik.....
'seindah2 perhiasan adalah wanita solehah'
                                                                                                                                         sekian

I AM GRUMPY.
04:23


♥ theGrumpyToast ;



      theGrumpyToast is very grumpy. Beware, this toast bites.

      Amira syahirah (:
      sour 14 (:
      love blogging (:
      nice to meet you (:
      no copycat here (:
      thanks for following me :) (:

♥ TagBoard



    The toast said TAG. NOT spam.
    ShoutMix chat widget

♥ Thank you

♥ Past rawr-ing